AVSLAPPNANDE OCH BEHANDLANDE

Massagebehandlingar

Massage-
behandlingar

Klassisk massage

Massage lindrar din stress, smärta, oro, ångest, depression och förbättrar din återhämtning och avslappning. Djupgående muskelmassage eller bara avslappnande, behandlingen anpassas efter vad just du behöver.

30/45/60 min

Massageterapeutisk behandling

När du har specifika smärtproblem som ex. nackspärr, ryggskott, axelproblem, ryggsmärta, hälsporre, huvudvärk mm. Vid behov kan jag även komplettera din behandling med akupunktur, koppning och/eller Kinesiotejpning för att uppnå bästa resultat.

60 min

Käkledsbehandling

Vid stress är det vanligt att vi gnisslar tänder, biter ihop och får spänningshuvudvärk. Spända käkmuskler kan även orsaka tinnitusbesvär. Du får behandling av käkmuskler, nacke, axlar och hals.

60 min

Lymfmassage

Denna behandling är speciellt för dig med lymfödem, lipödem, oförklarlig svullnad, fibromyalgi, vid graviditet, utbrändhet eller kroniskt trötthetssyndrom.

Lymfsystemet är kroppens städorgan och när det inte pumpar optimalt så svullnar vi eller blir sjuka. Med mjuka strykningar och pumpningar sätter jag fart på flödet och en känsla av lätthet upplevs efter behandlingen.

Symtom vid trögt lymfsystem

Svullnad, celluliter/apelsinhud, värk, stelhet, frusen, pirr i benen, domningar i fingrar/armar, huvudvärk, övervikt och svårt med viktnedgång, blir lätt förkyld.

60/90 min

Massage barn 8-13 år

Många barn upplever idag stress, har huvudvärk, en del tränar väldigt mycket och för andra är stillasittande en orsak till spända muskler. Eller kanske du bara vill ge dom lite vardagslyx. Massagen är mycket uppskattad! Du som kommer i sällskap med barnet får gärna vara med under behandlingen eller så kan du få en lugn stund i väntrummet med en kopp kaffe/te och en intressant tidning. (Barn från 14 år bokas på ordinarie massagebehandlingar)

25 min

Vad kunderna säger

 

”Jag har i flera år haft smärtor i nacke och skuldror. Sökte hjälp hos MiWi massage & hälsa i Tyresö. Redan efter två behandlingar kändes en märkbar förbättring. Efter ytterligare några behandlingar var mina smärtor helt borta.”

Eila Forsman

 

”Fantastisk bra lymfmassage som hjälpt mig i kampen mot lipödem. Varmaste rekommendationer.”

Camilla Kungsman

 

”Kan varmt rekommendera Mia. Hon är inkännande, lyhörd och otroligt professionell och bra på det hon gör. Har aldrig haft en bättre massös.”

Kia Senneryd

 

”Efter att jag har fått goda råd och gått regelbundet på massage hos dig så tycker jag att min axel och nacke mår bättre. Jag har alltid varit nöjd. Med dina kunskaper och erfarenheter inom yrket så känner jag mig trygg och nöjd som klient. Förutom det så är du så trevlig och lugn som person, vilket har stor betydelse under besöket. Det ger positiv energi.”

Mitra Ebrahimpourazdari